Kedves Anna Egészségpont!

Nagyon megvagyok elégedve a tájékoztatással és a megfelelő felvilágosítással. 2 munkatársukkal is beszélgettem, minden kérdésemre megfelelő  választ adtak és a tesztelés alatt kedvesen elbeszélgettek velem

L. Olga

 

Bár az írás nehezemre esik, de nem tudom magam visszatartani, hogy véleményt ne mondjak az egészségpont munkatársairól. Az Én érzésem szerint a cég aranyat lopott az ilyen munkatársakkal. Meggyőző, szimpatikus segíteni akaró és szívélyes személyiségükkel engem teljesen elvarázsoltak. Örülök, hogy megismerhettük egymást.

K. Erzsébet

 

 

Tisztelet Anna Egészségpont

 

Köszönettel tartozom Önöknek a kellemes délelőttért amit itt eltölthettem a nagyon kedves munkatársakkal. A doktor úr szíves tájékoztatása is nagyon kielégítő volt. Boldogan térek vissza és szeretettel. Sok ilyen intézmény kellene hazánkban.

Tisztelettel,

B. Györgyné

 

Kedves Anna Egészségpont!

Kellemes körülmények között, udvarias, barátságos odafigyelésben részesültem. Körültekintő, nem sürgető kikérdezés, beszélgetés után történt a mérés és a megoldás megbeszélése. Szívesen ajánlom ismerőseimnek is.

Köszönettel,

Sz. Gábor

 

Kedves Anna Egészségpont!

K.B. egy hónapja mérésre invitáltak. Eljöttem és életem egyik legjobb döntése volt. Kedvesek, készségesek a munkatársak, maximálisan odafigyelnek a páciensekre. Az Önök által javasolt megoldás csodálatos hatással van rám, „imádom”! Láb és ízületi problémáim megszűntek, nem recseg-ropog a térdem, a közérzetem csodálatos! Külön köszönöm a munkatársuknak az alapos tájékoztatást, a megoldás javaslatáért, kedvességéért és segítőkészségéért. Örülök, hogy kapcsolatba kerülhettem Önökkel. További sok sikert a központ minden dolgozójának!

Köszönettel,

Sz. Jánosné

 

 

 

Megjelenéseink

 

           

 

https://www.origo.hu/tudomany/20190103-a-csontritkulas-elleni-kuzdelem-3-aranyszabalya.html

http://www.vintageonline.hu/tag/anna-egeszsegpont/

http://pharmaonline.hu/gyogyszereszi_gondozas/cikk/negy_tipp_a_leguti_allergia_tuneteinek_enyhitesere

https://www.blikk.hu/eletmod/egeszseg/5-hasznos-tipp-a-teli-megfazas-egeszseg-betegseg-natha/w1m8zl2

https://www.life.hu/egeszseg/20190322-ime-6-teny-melyet-eddig-biztosan-nem-tudtal-a-vizrol.html

https://femina.hu/egeszseg/csontritkulas-elleni-gyogymodok/

 

 

                                 Partnereink