Napjainkban egyre több bizonyíték kerül napvilágra arról, hogy napjaink súlyos betegségei mögött a krónikus oxigénhiány áll.

 

Oxigénhiány kezdeti tünetei:

 1. Nem elég pihentető az alvás.
 2. Alacsony stressztűrő képesség, állandó idegesség és fáradékonyság
 3. Fejfájás, frontérzékenység

 

 

 

Oxigénhiány tünetei az immunműködésünkben:

 1. Vírusfertőzések.
 2. Megfázások.
 3. Candida és egyéb gombásodás.
 4. Pollenallergia és asztma.

 

 

Kóros, állandó oxigénhiány tünetei:

 1. Magas vérnyomás
 2. Cukorbetegség
 3. Látás romlás
 4. Derékfájás, ízületi problémák
 5. Fejfájás és migrénes panaszok
 6. Szív- és érrendszeri megbetegedések
 7. Depresszió
 8. Agyi infarktus
 9. Szülés, műtétek és sérülések utáni túl lassú felépülés
 10. Asztma
 11. Oxigénhiányra utal, ha a sugárterápia mellékhatásai jelentősek.
 12. Visszér képződés, aranyér
 13. A gyomor magas savszintje

 

 

Döbbenetes szakértői vélemény az oxigénhiányról

 

1.      Az összes komoly megbetegedés esetében vele járó alacsony oxigén állapotot találtunk. A testszövetek alacsony oxigénellátottsága bizonyosan betegséget jelez. A hypoxia, vagy oxigénhiány a szövetekben az összes degeneratív megbetegedés alapvető okául szolgál. – Dr. Stephen Levine

2.      A szövetekben jelentkező krónikus oxigénhiány szívkoszorúér problémákkal és szívrohammal hozható kapcsolatba. – Dr. Stephen Levine

3.      Dr. Parris Kidd megállapította, hogy az oxigén kulcsszerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésében, pl: a betegségekkel, baktériumokal és vírusokkal szembeni ellenálló képesség kialakításában.”

 

 

 

 

3. A ráknak csak egy fő oka van. Ez pedig a testi sejtek normál légzésének anaerob (oxigénhiányos) légzéssé válása.”
– Dr. Otto Warburg, rákkutatásért Nobel díjjal kétszeresen kitüntetett 

 

Az oxigénszintet a Pulzoximéter készülékkel lehet megmérni.

 

 

Több gyógymód is van ami segít oxigénszintünk növelésében. Van olyan akupunktúrás kezelés, ami kimondottan erre szolgál. Egy másik módszer, amit a sportolók is használnak, ez egy úgynevezett legális dopping, aminek egyszerűen az a lényege, hogy vért vesznek tőlünk, ezt a vért oxigénnel dúsítják, majd pedig ezt az oxigénnel dúsított vért visszapumpálják ereinkbe. Vannak klinikák, ahol speciális oxigénkamrákban kezelik ügyfeleiket. Számos módszer van arra, hogy növeljük testünk vér oxigénszintjét, legtöbbjük elég költséges és körülményes hosszútávon.

Ami az egyik legalkalmasabb eszköz az oxigénszintünk növelésére, hosszútávon a legolcsóbb megoldás, az lágy lézer terápia. Már korábban is írtam erről a terápiáról, az egyik funkciója az az, hogy javítja a vörösvérsejtek oxigénvivő képességét, így a különböző szerveink kapnak elegendő oxigént.

A másik megoldás pedig az oxigén generátor.  A későbbiekben fogok részletesebben is beszélni erről a terápiáról. A lényeg az, hogy a levegő 18-20%-a az oxigén. Az oxigén generátor használatakor viszont több mint 90%-os koncentrációjú oxigént fogunk belélegezni, javítva ezzel szervezetünk oxigénellátását.

 

Forrás: Kevin Edelmen: Egészségesen meghalni

 

2018.06.27. a cukorbetegek világnapja alkalmából az Anna Egészségpontban ingyenes méréseket vehet igénybe, mely mérések során többek között pl. a vér oxigénszintet is mérni fogják. Bővebb információért, vagy jelentkezésért kattintson a lenti linkre:

 https://annaegeszseg.squeezefunnels.com/cukorbetegseg/